jump to navigation

her kommer det! mai 24, 2008

Posted by hanneogsveinarild in Uncategorized.
trackback

Her kommer det! Alt ka vi har dreve med i det siste! Pinsehelga satte Kjersti, Stian, Hanne og jeg kursen for Sverige, Gøteborg og Liseberg! Vi overnattet en natt utenfor strømstad, før vi satte kursen videre til Gøteborg, Karralund Camping, og visst her er noen fra klassen min på ungdomsskolen, så burde den campingen være litt kjent! Vi gikk litt rundt i Gøteborg på lørdagen,anbefales ikke å kjøre her..tror jeg kjørte ulovlig en to,tre ganger… på søndagen besøkte vi Liseberg…så fantastisk morsomt…nei dinne turen va allerede topp…Fikk til og med Hanne opp i Balder..Ei berg og dalbane!…Sise ho sa til me før vi starta va…:E Hata d!..men fikk seinere vite at det bare varedselen som snakka! FRA 12 TIL 20.00 befant vi oss der! mandag satte vi kursen hjem, været va fantastisk, va virkelig godt å slappe slik av…no gjenstod det bare ett stopp…SVINESUND! Kjøtt og godt…trenge ikkje si mer!

Forge helg va det 17mai..blei feira her i lillehammer! En tur i byen…fikk med oss det korte toget, men det va så kaldt at vi va ikkje lenge ute…reiste hit igjen…her va det rømmegrøt fest…før e å hanne reiste ut og spiste…så til slutt va det fest på betel…med andakt sang og leik!

No e det helg igjen…Igår såg vi snø..og ørret festivalen starta rett uttafor her med oss…Vi såg snø…ikvell e det grand prix…å det regna å regna..å regna! en kort oppsumering av livet i det siste!

Av Svein Arild

Kommentarer»

1. Helge - mai 24, 2008

Da er det naturlige spørsmålet Svein: holdt du på med en sånn på Karralund Camping?

2. svein arild - mai 24, 2008

hehe…en sånn kjøpte e på karralund camping!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: