jump to navigation

Israel vs. verden? januar 4, 2009

Posted by hanneogsveinarild in Uncategorized.
trackback

660px-flag_of_israelsvg1

jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har satt meg skikkelig inn i alt som skjer i mittøsten. det er mye som jeg også ikke skjønner. men i det siste så har det hvert mye oppe i media om hvordan israel angriper ditt og isael an agriper datt, så får vi høre hvor fæle israel er, og i en bisetning blir det nevnt at hamas har skutt inn raketter til israel over en lengre periode.

for litt siden hørte vi om russiske jagerfly (tror jeg det var) som var inne i norsk luft Territorium, vi nordmenn freaka jo ut bare av det, de gjorde ingen ting galt engang, men våre tanker ble satt i sving som aldri før…

mens Israel som har blitt beskutt av raketter i lange tider ikke skal få lov til å forsvare seg… hvorfor klarer ingen i norge å se dette? hvorfor blir israel dømt nedenom og hjem fordi de forsvarer seg? hvor er logikken i der? hvorfor blir hamas mer eller mindre hedret når det er de som stadig lager kvalm? hvor er rettferdigheten? hvorfor er hele verden imot Israel….

lurer på hva som hadde skjedd dersom det var israel som hadde skutt rakettene, hadde da hamas blitt den stygge ulven, fordi de forsvarte seg?

660px-flag_of_israelsvg vi ber om Fred for Israel…

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: