jump to navigation

Cd-cover! januar 21, 2009

Posted by hanneogsveinarild in Uncategorized.
trackback

Jeg trenger konstruktiv kritikk! Hater du det? Si ifra! Har du noen tips til hva som kunne vert bedre? Hva må vekk, hva må legges til?

bill-evans-cover-marged-version-copy


Svein Arild

Kommentarer»

1. bjarnebs - januar 22, 2009

HeiHei! Kritiske Bjarne er her.
Liker tanken, akkurat passe spanande. Det kan hende det ser litt anna ut på papir, men: Sjølve skrifta, den synes eg er for vanskeleg å sjå. I alle fall det som står over og under. Med tanke på dei tjukke rammene som er brukt rundt bileta ville eg hatt ein feitare skrifttype. Ein anna ting er at kanskje rammene også er litt tjukke. Dette kan også kanskje ha sin årsak i at brunfargen innehelde kanskje litt for masse raud farge? Dette kan dog igjen ha sin årsak at ein ser bilete på ei anna maskin enn din, at ein ser det i ein anna web-leser og anna operativsystem. Spesiellt brun farge varier STOR fra maskin til maskin… Derfor kan det hende at det vil variere. Pass på at bruntoninga frå senter og utover ikkje blir for dominerande også. Viss ein vil sjå det innerste bilete så bør det enten vere mogleg, eller ikkje… i alle fall slik eg føler da.

Ja, det var det eg meina med det første. Men som sagt, bilete ser gjerne anna ut her enn kva med deg. Slik er det berre…

2. Silje U.N - januar 22, 2009

de va de fyssta så slo meg og, at de va litt vanskelig å lesa ka så sto der. De va litt «dunkelt» i midten på ein måte.. ellers bra =)

3. hanneogsveinarild - januar 22, 2009

aaah takk for god tilbake melding, slikt lika e veldig godt! Kan være enig med den bruntoning begrunnelsen din bjarne! Ellers så ang. skrift så har e gjort den erfaring at skrift på en pc-skjerm e masse vanskligere å lese ka som står enn når den kommer på papir!..så e må nok skrive det ut på papir for å se kordan det blir da!Men ka syns dokke om at bildeserien vendes etter lenger inn den kommer??90grade hver gang, den va e litt usikker på om skulle være med??? Eller e det bare å kommentere mer! takka for alt som e får!
Såg no at når en får bildet i stor versjon så blei det veldig stort, vanskelig å få virkelige følelsen, kansje det blir fiksa på etterhvert!

4. Narve - januar 31, 2009

Ooo fresh! Knallkult.

Mine tanka: Enig om skrifta. Tror den kan funke (likte fonten veldig godt), men da bør du droppe bilde under i midten.

Kanskje d hadde vært enda bedre om du hadde mer bruntona/sepiatona bilda, evt ha dei mer svarthvitt, eller i allefall skarpere svart sjøl om d hvite tones mot beige. Å så tror e kanskje e ville prøvd å vende bilda (kanskje ikke i ytterste ramma, men dei innafor) mer type dei nederste ingenting, dei på venstre side 90 grade mot høyre, dei oppe 180 grade å dei på høyre side 90 grade venstre. Eh. Skjønna?

Men d e vanskli å vite. Veldig kult da!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: