jump to navigation

Ferie betyr visst ferie fra blogging også! juli 1, 2009

Posted by hanneogsveinarild in Uncategorized.
trackback

Ferien har kommet, og det betyr visst også bloggfri! Men Jeg tar en liten pause fra ferien og blogger om de siste ukers hendelser…Hanne og jeg har når vert gift i 1 og ei hal uke! Og Hvetebrødsdagene har vert fantastiske, vi har fått en pangstart på vårt ekteskap, med fine daga her på karmøy i fantastisk vær, med daglig bading i familiens hagebasseng, båtturer og grillings på en holme og kajakktur i Karmøys skjergård! Med slikt vær kan det nesten friste og bo på Karmøy(men nesten e jo det samme som ikkje)! Idag har vi to tatt turen over fjorden og til stavanger, på besøk med Thomas Haga og tur til Ikea og stavangers gater! Stavanger møtte oss med livlig sommerliv no som Verdenscupen i volleyball blei arrangert i Vågen! Der mingla vi med svette beachvolleystjerner og lekkre båter i millionkronersklassen! litt shopping fikk vi med oss på  jakt etter ett slips i fargen rosaoransj uten hell, blei ett kvitt til slutt! På Ikea fikk vi kjøpt med oss en tv-benk, to kommoder og en hyllereol ++++ lure virkelig på kordan vi skal få med oss alt pluss bryllupsgave og bagasje til bergen, ålesund å til Lillehammer! men går vel på ett vis! Videre i sommer skal vi feire bursdagen min imorra med grillparty her, bryllup på lørdag, før det bære nordover til late daga på hytta og GF! Ellers gleda vi oss stort til to bryllup til, Konsert på Moldejazz(Jamie Cullum) sammen med våre gode venner Espen og Karin fra Lillehammer! Og besøk fra Ferkingstadfamilien og ett besøk til Hunderfossen! Sommeren er fullpakket, mine 7 uker med ferie kom godt med!

Ellers vil jeg fortelle at min forståelse for Bil har økt i sommer ettersom jeg har skiftet luftfilter og servoreim! Drivaksel og eksosannlegg up nekst, det kosta og ha bil!

Beklager ingen bilder, men sånn blir d bare av og til!

Kommentarer»

1. Narve - juli 2, 2009

Juhuu! Nytt innlegg! Gratulere!

2 Spørsmål:

1: KA PZYKO du skal me et rosaoransje slips?
2: KOFFOR PZYKO dokke handla møbla på Ikea Stavanger når dokke bor sånn omtrent 2 tima fra en Ikea i Lillehammer?

2. hanneogsveinarild - juli 2, 2009

skal matche hanne sin kjole…for vi va i stavanger og da slapp vi turen til oslo…skal jo så alt for masse ellers i sommer så vi syns d va greit..
å takk for gratulasjonen om nytt. innleg…va så
veldig på tide d ja…..

Inger -på13 - juli 2, 2009

så bra at dere er fornøyd med ekteskapet så langt. Det er flott å være gift!!!
Men…. – Lillehammerområde kan også by på fine badeplasser, grillplasser, kajakkpadling og fantastisk solskinn og varme, – så det er ingen grunn til å flytte til karmøy pga.det
– ingen bilder??? Vi vil se bilder fra bryllupet!

Snakkes på GF.

sveinarild - juli 3, 2009

Hadde du hatt facebook vettu så hadde du nok fått sett littt..men ha tolmodighet så kommer d nok bilde etter hvert! der e nokken få på bjarnebs.com under innlegget sommer!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: