jump to navigation

Jordbær juli 3, 2009

Posted by hanneogsveinarild in Uncategorized.
trackback

Her på ferkingstad har dagens samtaletema vert, hvordan jordbær skal tilberedes, eller skal de tilberedes i det hele tatt, hvordan smaker de best!

Hva mener du!

Vi har idag hatt jordbær servert med vaniljesaus , fløte og sukker som tilbehør! Og jeg fikk ikke nok av kritikk siden jordbæret ikke var delt i to og sukkret slik at jordbærene safter seg og det blir en saus og melken som du har på jordbærene blir helt rosa….snadder….

! Jorbæret er jo best friskt uten tilsetningstoffer, bare masse vaniljesaus, sånn at en har masse vaniljesaus på fatet etter at jordbæret er spist opp!

Svein Arild

Advertisements

Kommentarer»

1. Narve - juli 4, 2009

Alle dei løsningene e jo dritta gode. Men d e jo ekstra godt når dei e delt! Å me tjukk kremfløte på, ikke nokke kaffefløteskvip. Men her mangla en mulighet! For man må jo ha litt sukker dryssa på toppen sjøl om man har på fløte!!

Vaniljesaus kan du ha i et glass ved siden av…

2. sveinarild - juli 4, 2009

men problemet va vel mest at e fikk kritikk for at min måte va så merkelig…jorbær skulle ikkje spises slik…så d e prøve å få fram e vel at det e heilt normalt og fungera utmerka..tror d skal gå an å krysse av for flere valg visst du har problem medå velge!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: