jump to navigation

Oppdatering! juli 26, 2009

Posted by hanneogsveinarild in Uncategorized.
trackback

Tilbake i Lillehammer, har slengt med ned på sofaen og kan slappe litt av! Sommerens STORE rundreise med bil er snart over, bare en rask tur til Drammen gjenstårfor å hente en bil, og en harryhandel på grensa med familien Ferkingstad!

Hanne ligge i andre sofaen og ser på film, mens e tenkte e skulle opplyse verden der ute om dei siste hendelsane i vårt liv! For der har skjedd en del!

Etter GF reiste vi til ålesund der vi fikk besøk av ett vennepar fra Lillehammer, Espen og Karin Wallin Sollid! Det ble nokken hyggelige daga med sightseeing, så vi fikk vise fram vår vakkre by, tror dei likte den og dei fikk til og med jobbtilbud på lyspunktet! Nevnte e også at e smakte fish’n chips for første gang(e lika ingen sjømat), og e likte d…kan være for at det ikkje smakte fisk i det heile tatt, men smakte det som fisken va pakka inn i!Gratulere til me for å ha spist fisk! Har også spist Blåskjell og krabbe, ikkje så godt!

20090716_2665

Så har vi vert så heldig at vi har fått tatt del i bryllupsfeiringa til flere av våre venna! Solbjørg og Rune giftet seg 18 juli, og i går 25 juli blei Sigrun og Bjarne rette ektefolk! Har desverre ingen bilder fra Sigrun og Bjarne akkurat no men det får komme seinere!

Solbjørg og Rune

bryllupsommer 228

Hanne og meg i kjent positur, føle e har sett ett lignende av oss før!

bryllupsommer 265

Nevnte tidligere her at e skal hente en bil i drammen, det har se slik at Torsdag reiste vi sørover med stopp i Drammen der det blei bilhandel på oss, og vi e no stolte eigera av en skikkelig familiebil! En Suzuki Grand Vitara, rykte sir at der skal være plass til barnevogn i bagasjerommet! Uten at vi har nokke grunn til å trenge det enda!

Suz

suv

Jepp, men da vil vi si takk for no og velkommen att!

Kommentarer»

1. tora marie - august 3, 2009

hey, gratulera med ny bil! =) såg ut så den va solid nok te å komme seg opp å ner bakken dokkas.. 😉

2. Ragnhild Bjerga - august 9, 2009

oi, denne såg bra ut!:) og dåkk trenge an jammen for å komma dåkk opp den bakken ja..og te alle ungane så om någen månar komme poppande ut – glede meg!;)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: