jump to navigation

Oss og dei siste tidene! oktober 7, 2009

Posted by hanneogsveinarild in Uncategorized.
trackback

Livet det går viare, også her på Høgsveen! Sommeren gikk raskt over, vi gikk fra sol og 20 grade eine uka til snø og minsugrade uka ette! Vinteren har med andre ord komt for fullt hit på plassen og inne i mitt stille sinn så tenke e at det kan ha masse å si når e å Hanne skal bestemme oss for kor vi havna når hanne e ferdi! for det e ikkje alltid like kjekt med snø fra 1 okt., og når snøen da ligge ut april og kansje langt inn i mai…så gla i vinter e vi ikkje at vi har lyst på 7mnd med snø…her i innlandet e det som kjent bare to sesonga, vinter og sommer…og når høsten e så fin og våren så deilig så e d jo litt dumt å gå glipp av dei to sesongane! men vi får se ka det blir til..vi får gå i tenkeboksen framover…visst der e nokken som har nokken gode forslag, så får dei komme med dei!

Ellers så har vi hatt besøk av Familien Olsen i helga som gikk dei kom opp onsdags natt og blei til søndags morgen..virkelig ett trilvig selskap å ha! Har desverre ikkje mange bilda fra besøket, så dokke får lage sei sjøl oppe i hodet! Men litt sightseeing blei det jo…litt shopping, fotosession med Benjamin, og leiking i snøen…Benjamin sitt første møte med snø! Takk for att dokke tok turen over fjellet, dokke e veldig velkommen igjen!

PS! Vi e alltid klar for besøk..ser ut som at det e det som skal til for at vi skal klare å holde kåken ryddig og rein!

Men no e d middag som mi kjære kone har laga…så e får legge vekk tastaturet og fylle magen!…

ha ei god uke alle mann!

Kommentarer»

1. Silje - oktober 7, 2009

ja eg har et godt forslag: Oslo! Varme sommar, fantastiske høst, klare/kalde vinter, fine vår =)

2. tora marie - oktober 7, 2009

yeah.. endelig oppdatering.. =) eg har egentlig ikkje någen gode råd å komma med, men kan heller bidra med et besøk ein gong =) hehe.. meg å raggi tar lett turen øve haukeli ein gong te me… 😉 elle kan kanskje vurdera ein aen vei neste gong.. =)

3. Linda - oktober 8, 2009

Det beste forslaget: Bergen!!! Midt imellom Karmøy og Ålesund. Ikkje nåkke krangling.. berre littegranne regn. helmaks!

4. Ragnhild Bjerga - oktober 8, 2009

eg har en kjempeidé!! STAVANGER!!!! juhuu!!:):):):):):)
der variere årstidene fra år te år egentlig – du vett aldri kor lenge di variere, elle faktisk ka årstid du får fra dag te dag – kan faktisk få alle årstidene på ein dag og!:) Her på flotte vestlandet e d en salig variasjon av regn, sol, kulde, varme, snø (minimalt av akkurat d, kanskje någen dagar spredt i løpet av vinterhalvåret, men siden dåkk ikkje e så gla i snø, så tenke eg at d går greit – e jo mange plasser en kan reisa om en har behov for å oppsøka snøen..!) – du har alt her på vestlandet faktisk!:)
å sånn ellers – eg e beinklar for ny tur te lillehammer!!:)

5. hanneogsveinarild - oktober 8, 2009

Mange gode forslag her…ja vi tar det til oss, så no skal vi grunne på det i vårt hjerte å se på ka som e best for oss! Å det e bare å komme hit…ingen plass e så godt å komme på besøk til som her! Alltid ei ledig helg til besøk, bare ikkje dei to kommende!

6. Inger -på13 - oktober 9, 2009

Dere må ikke glemme Lillehammer i vurderingen. Det er ikke hver vinter det er snø i mange måneder, dessuten må dere ikke kun la snøen avgjøre. Men hvor tror dere Gud helst vil ha dere? Han har helt sikkert tanker om den saken også.

kanskje jeg skal vurdere å ta med familien å komme en helg? ( eller evt. sende bare deler av familien… ha, ha, det var en god ide, det!)

7. Anne Britt - oktober 15, 2009

Dåkk kan jo komma te Haugesund, der e der stort behov for kristne folk (viss dåkk vil var med på sånt), det e kje så langt te Karmøy, der e ein flyplass og då blir det ikkje så langt te Ålesund heller – for der går SAS-flyå te 🙂
Så blir Ichtys-gjengen i Haugesund glae 🙂

8. Narve - oktober 19, 2009

Ka me Haukeli? D e jo langt i fra alt, så dermed har dokke et flott kompromiss. Å der trengs sikkert kristne. Å så e der sikkert passe kjipt, så dokke reise på besøk til alle oss andre heile tida! JA!!

Men viktigst av alt: FISH’N’CHIPS IN MY HEART, men d e bare lov å spise i Ålesund å i London/England.

Som bringe me til neste poeng: KA ME Å FLYTTE TIL ENGLAND!!! Der har dokke masser av regn å blåst, men lite snø, litt varmere enn her, fish’n’chipsens hjemland, massevis av kreative muligheter, masser av jobba i helsesektoren sikkert, å d e langt fra både Karmøy å Ålesund, men fremdeles ei øy i Atlanteren. Perfekt. Å e kommer å flytta inn me dokke.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: