jump to navigation

Jul og nyttår kronologisk! januar 3, 2010

Posted by hanneogsveinarild in Uncategorized.
trackback

Først av alt må jeg få si Godt nytt år til alle trofaste lesere som fortsatt orker å titte innom her for å se om vi til slutt har komt med en liten oppdatering. Jeg kunne for eksempel nå sagt at det er vårt nyttårsforsett å oppdatere oftere, men det vet jeg 100% sikkert at aldri kommer til å skje!

Jula startet egentlig allerede 30 november for vår del, da kom juletreet opp, adventstaken i vinduet og adventsstjerna i det andre vinduet! Og sånn ca da satt kulda også virkelig inn her i Lillehammer! Med tempraturer på rundt 20 blå (25 som det meste) Ble det både is på utsida og på innsida av vindua! Veden som ble tatt inn forsvant raskt opp i røyk. En liten oljeovn hjalp ikke masse i kulda!

Men jula kom ikke på riktig   før den 22 desember! Etter noen timer på jobb, fikk vi gang på bilen og satte snuten mot Ålesund, med «Driving home for Christmas» på radioen, så kom julestemningen virkelig over meg! Hanne var det litt verre med! Første julen hjemme fra barndomshjemmet var ikke noe å trakte etter. Julestemningen var der hvertfall ikke!Men jeg synes det var stor stas og kunne få ta med meg Hanne, mi Kone hjem for å feire jul for første gang!

Sånn ca. kl. 23.00 kunne vi stige inn i huset, inn hjemmet inn til Mamma og Pappa i Ålesund, og føle gleden, varmen og kosen som ventet de neste dagene! Alle sammen var der, Mamma, Pappa, Marianne, Linda, Leif Thomas også Lille Leon Daniel da, som nå lå og sov, han skulle i år få feire sin første jul! Videre ble det juletrepynting dagen etter, dagen før dagen surret på tv’n. og Leon visste ikke helt om han skulle le eller skrike, men hoppe ville han!

Julaften kom med alle de tingen som skal være med! 3 Nøtter til askepott og Disney på tv’n, Julegrøt (hanne fikk mandelen) og Julegudstjeneste i Misjonssalen!Pinnekjøttet smakte fantasisk i år også samtidig som alle irriterte seg litt over kirkeklokkene som skulle klinge i 1t, akkurat slik som det er hvert år hos familien aarskog! Aldri har pakkehaugen vert større under treet vårt, mye pga. Leon og at Hanne også er kommet inn i familien! Jeg kunne ha ramset opp alt vi fikk, men det tar for masse plass! Men kan nevne noe: Symaskin, Aafk-gulldrakt(Hanne du e fantastisk), Hanne fikk en ring, og stumtjeneren som vi fikk har komt godt til rette på Fåberg allerede! I vårt treige tempo, med en kaffi her og der, litt amming inn imellom så varte pakkeåpninga i 3,5t..spenninga vare lenger da, sjøl om nokken blei litt lei etter hvert!

Romjula gikk og sjukdommen kom, jeg fikk en liten forkjølelse, noe som holdt oss vekke fra årets julefest, men litt må en ofre! Vi feira Hanna Marie som blei 24, fikk møte masse gode venna! Ett koselig familiebesøk måtte også til før vi reiste tilbake til Lillehammer for å feire nyttår med noen venner!En koselig fest med kalkun og verdens beste waldorfsalat, takk Hanne for den! Kyss og klem ved midnatt, før vi måtte ta kvelden kl 1. Vi skulle jo opp tidlig for å reise med Colorline Fantasy!

ColorLine Fantasy ja, ett lite kapittel for se sjøl det! Gode Show, smakfulle drinka(alkoholfrie), fantastisk mat og Godt selskap! Det va veldig godt å få koble litt av, bare bruke tid på oss! For de som ikke vet det så går båten til Kiel i Tyskland, der fikk vi være i hele 4 timer, før kursen beli satt mot Oslo igjen! Men vi fikk tid til masse vi, shoppa spill(uten og tenke, så e fikk med me spill med tysk tekst), sjekka ut dagligvarene i tyskland, Hanne fikk ikkje sytråd til symaskina, men vi skal nok finne det i norge også! Og Tyskerane kunne Engelsk, som va en glede for me! Etter en nokken tima der blei det kalrt for badeland, vi trodde det va litt større, men en halv time i boblebad va godt for kropp og sjel                                                               om du ikkje ser det så står der gudbrandsdalen,  dei har altså brunost i tyskland!

Før vi stasa oss opp og hadde en bedre middag på Buffet, og fikk oppleve god sang og musikk ut over kvelden fra orkesterplassa i show room!

Nå har vi kommet oss vel hjem, og har en slappslapp søndag, før hverdagen kommer imorgen, med jobb for oss begge to! Snart må vel jula plukkes ut fra stua!

Kommentarer»

1. Mari Steine - januar 5, 2010

Høres ut som om dere har hatt en fin julefeiring!
Og dere er flinke til å bruke tid på hverandre!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: