jump to navigation

2 uke på St. Olavs juni 12, 2010

Posted by hanneogsveinarild in Uncategorized.
trackback

I disse tider ser vi det nødvendig å få ut ett nytt lite blogg-innlegg. Blogg-tida er på en måte litt over for vår del, men innimellom kan vi slå til å komme med nye innlegg!

Mange vet sikkert grunnen til at vi er her, men for dere som ikke vet kan vi fortelle at vår lille sønn som sparker og slår inne Hanne sin mage, Josva, har ett lite hjerteproblem. Selv om Josva er syk ser vi optimisk på tilstanden, og vet at vi er i de beste hender her i Trondheim! Alt kom veldig ubeleilig, siden Hanne skal ha eksamen på Tirsdag, og vi skal være ute av huset vårt i Lillehammer og få tingene vi eier over fjellet til Karmøy innen måneden er over! Samtidig er vi på jakt etter jobb til meg og hus til oss!

Selv om grunnen til at vi er her i Trondheim er litt lei, har vi fått med oss masse. Besøk av Hanne sine foreldre, her en dag ble vi filmet av NRK, som skal brukes i en sak under Lørdagsrevyen, enten ikveld eller Lørdag om en uke! Og idag har vi hatt besøk av selveste «Hans Majestet Kong Harald». Dette i forbindelse med den offisielle åpningen av St. Olavs Hospitalet,med påfølgende program av Brazz Brothers og diverse andre.

Her kommer det litt bilder fra tida her i Trondheim. (vel egentlig mest fra idag, Kongebesøket)

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: